Välj en sida
You are here:
< Tillbaka

OneDrive är ditt personliga lagringsutrymme. Det betyder att det bara är du som kommer åt filer (dokument, bilder, filmer, och andra fil-typer) som du sparar där.

Om du vill kan du dela dokument som du har i din OneDrive, med andra personer inom Hultsfreds kommun. Det delade dokumentet blir då tillgängligt för andra att öppna och arbeta i, samtidigt som dina andra dokument i OneDrive fortfarande bara kan ses och öppnas av dig. Du kan när som helst välja att sluta dela ett delat dokument, då kommer det återigen bara att vara du som kan se och öppna det. Du kan göra de inställningarna genom dela-knappen i Word.

Där under väljer du Hantera åtkomst under meny-knappen uppe till höger.

I Hantera åtkomst så ser du om du har delat en länk, och vilka du delade länken med. I detta fall RB (man ser hela namnet när man håller över RB). För att ta bort åtkomsten för RB så klickar man bara på krysset till höger om länken, efter det så kan RB inte längre komma åt dokumentet.

 

Läs mer om hur du delar ett dokument här.