Nyheter i klientuppdateringen hösten 2018

You are here:
← Tillbaka

Återställ lösenord ifrån inloggningsskärmen

Om du glömt ditt lösenord kan du nu enkelt återställa det från inloggningsskärmen på din dator. Klicka på återställ lösenord och följ instruktionerna. Det spelar ingen roll var du befinner dig men du behöver ha internetuppkoppling och du behöver ha din mobiltelefon till hands.

Windows Tidslinje

Det är enkelt att glömma vad du arbetat med, särskilt när det har gått ett par dagar eller veckor. Tidslinjen hjälper dig att återgå till det som du höll på med, till exempel arbetade i ett dokument eller surfade på en webbplats, på dina Windows 10-datorer.

Mer information; https://support.microsoft.com/sv-se/help/4230676/windows-10-get-help-with-timeline

Delning i närheten

Med delning i närheten i Windows 10 kan du dela dokument, foton, länkar till webbplatser och annat med närliggande enheter via Bluetooth eller Wi-Fi.

Mer information: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4091344/windows-10-share-things-with-nearby-devices

Fokusstöd

Med Fokusstöd påslaget blockeras notiser på dina egna villkor. Det finns möjlighet att låta Fokusstöd släppa igenom meddelanden från utvalda personer och applikationer för att du inte ska missa något viktigt under tiden du behöver fokusera.

Synkronisering av fler mappar till Onedrive

Man kan nu välja att synkronisera mapparna Skrivbord, Dokument samt Bilder till Onedrive. Detta innebär att filer och dokument som sparas i dessa mappar blir åtkomliga från samtliga sina datorer , även från mobiltelefonen.

Mer information:https://support.office.com/sv-se/article/synkronisera-dina-dokument-bilder-och-datormappar-med-onedrive-d61a7930-a6fb-4b95-b28a-6552e77c3057?ui=sv-SE&rs=sv-SE&ad=SE

Prioriterad inkorg i Outlook

Prioriterad inkorg hjälper dig att fokusera på de e-postmeddelanden som är viktigast för dig. Inkorgen delas upp på två flikar: Prioriterad och Annan. Dina viktigaste e-postmeddelanden finns på fliken Prioriterad. Övriga e-postmeddelanden är fortfarande lätt tillgängliga, men ur vägen, på fliken Annan.

Mer information om funktionen: https://support.office.com/sv-se/article/prioriterad-inkorg-för-outlook-f445ad7f-02f4-4294-a82e-71d8964e397