How Can We Help?

You are here:
← Tillbaka

Du kan hänvisa din och dina mötesdeltagares telefoner i samband med dina kalenderbokningar. För att kunna hänvisa en mötesdeltagares telefon måste hen tillhöra antingen Hultsfreds kommun, ÖSK, ABHB eller jobba på någon av följande kommuner: Högsby, Västervik, Oskarshamn, Vimmerby, Mörbylånga, Borgholm, Mönsterås, Kalmar, Emmaboda, Torsås.

  • I ämnesraden för bokningen anger du trebokstavskoden för önskad frånvaroorsak följt av ett : (om du vill att telefonen ska stängas) eller ett ; (om du vill att telefonen ska förbli öppen under hänvisningen)

Notera: Den ytterligare informationen i mötesinbjudan meddelas inte till personer som ringer och söker dig, utan dom får bara ett meddelande att du inte är anträffbar för tillfället och när du är tillbaka. Om du kryssar i rutan Privat så överförs ingen information och telefonen stängs inte. Om “Visa som” är satt till Ledig så kommer inte telefonen hänvisas. Ledig är standard vid heldagsaktivitet.

Här har vi gjort en hänvisning med TJÄ: och bjudit in en deltagare i mötet. Nu blir både din och Lindas telefon hänvisad under tiden ni har mötet.

Trebokstavskoderna:
LUN – Lunch
GFD – Gått för dagen
TJÄ – Tjänsteärende
ÅKL – Återkommer klockan
UTE – Tillfälligt ute
VAB – Vård av barn
SEM – Semester
ÅDA – Återkommer den
SJK – Sjuk
DEL – Arbetar deltid